Przejdź do głównej treści
Partnerowaliśmy przy organizacji kolacji charytatywnej
Partnerowaliśmy przy organizacji kolacji charytatywnej

Lubimy wspierać niebanalne inicjatywy, dlatego partnerowaliśmy w kolacji organizowanej przez Fundację „Lubię to”.

Aktywny udział w tej akcji - prowadzeniu i licytacji fantów - wziął Ireneusz Damps- redaktor naczelny "Gastronom Wybrzeża”, magazynu chętnie popularyzującego różnorodne inicjatywy charytatywne w ramach działań „wspomaganie przez gotowanie”. Celem kolacji stała się zbiórka funduszy na rehabilitację rdzenia kręgowego i dalsze uspołecznienie Pawła we wrocławskiej klinice Akson. Cieszymy się, że mogliśmy wspomóc tę akcję.

E-BidfoodAkademia BidfoodNewsletter
Bidfood Farutex
Zamknij
Komunikat
Zamknij
Bidfood Farutex nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu