Za nami owocny czas na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 2024. Była to niezwykła edycja, bo udział w wydarzeniu wzięło... ponad 2000 uczestników i 106 wystawców! W tym roku stoisko Bidfood przybrało barwę azjatyckiej czerwieni.
Zespół naszych specjalistów kuchni orientalnych pokazał, jak łatwo wprowadzić Orient do restauracji, hoteli czy cateringów. Eksperci z Fine Wine przedstawili zaś asortyment alkoholi pasujących idealnie do menu inspirowanego Azją.
Dziękujemy wszystkim, którzy nas odwiedzili za mnóstwo wartościowych rozmów i wymianę doświadczeń!
Jeśli chcesz wprowadzić Azję do swojej gastronomicznej kuchni, zobacz nasze katalogi dopasowane dokładnie do potrzeb Twojej kategorii.
A żeby być na bieżąco z orientalnymi trendami, dołącz do naszej grupy na FB.
Wspólnie z nami „Orientuj się na Azję"!