Przejdź do głównej treści
Rozwijamy nasze marki
Rozwijamy nasze marki

Poszerzamy portfolio naszych marek własnych. Wśród nowości są produkty dla wegan i wegetarian, miłośników pizzy, hamburgerów czy kuchni azjatyckiej.

Powstanie nowych marek i rozwinięcie obecnej oferty to odpowiedź na trendy i oczekiwania rynku. Kluczem doboru są surowce i podstawowe składniki używane w lokalach gastronomicznych specjalizujących się w konkretnej kuchni, np. pizzeriach, restauracjach sushi, śniadaniowniach czy cateringach.

Produkty w naszych markach są dostępne w różnych gramaturach w opakowaniach foliowych, papierowych, słoikach i puszkach. Wśród nowości produktowych znalazły się:

  • mleczka kokosowe w marce Asiya
  • fasola edamame w marce Cook Premium
  • czerwone i czarne bułki do hamburgerów oraz zapiekanki w marce Grano
  • mozzarella w marce InBianco
  • kawiory tobiko i masago w marce Zen
  • mąka kokosowa, jaglana, orkiszowa, migdałowa w marce Grano


Do portfolio marek własnych Bidfood Farutex dołączyły również dwie nowe linie: marka Cook Vege oraz 4Cater. Cook Vege łączy produkty dla wegan, wegetarian i fleksitarian, m.in. płatki drożdżowe nieaktywne, mąkę z ciecierzycy, vegenuggetsy, vegekebaba czy sól kala namak. Marka 4Cater zaś została stworzona z myślą o firmach cateringowych specjalizujących się w obsłudze eventów i klientów detalicznych (catering dietetyczny). Produkty, które znajdują się w jej ofercie, charakteryzują się dobrą ceną i dużymi opakowaniami gastronomicznymi.

E-BidfoodAkademia BidfoodNewsletter
Bidfood Farutex
Zamknij
Komunikat
Zamknij
Bidfood Farutex nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu