Opis stanowiska
- rozwój sprzedaży produktów z kategorii mięsa i ryby na powierzonym obszarze
- budowanie relacji biznesowych z obecnymi oraz potencjalnymi klientami z branży gastronomicznej
- wsparcie wiedzą i współpraca z działem sprzedaży (przedstawiciele handlowi oraz kierownicy sprzedaży)
- współpraca z działem zakupów – zapewnianie dostępności produktów, wyszukiwanie produktów do rozwoju sprzedaży, kontrola jakości
- monitorowanie działań konkurencji
- analiza wyników sprzedażowych
- dbanie o dobry wizerunek firmy
Wymagania
- bardzo dobra znajomość elementów mięsa i ryb
- umiejętność współpracy z rozproszonym zespołem
- umiejętność nawiązywania i utrzymywania relacji handlowych
- znajomość technik sprzedażowych i negocjacyjnych
- gotowość do rozwoju i zdobycia nowych umiejętności
- znajomość obsługi komputera
- prawo jazdy kat. B
- doświadczenie w pracy na stanowisku technologa mięsnego lub kucharza
- znajomość branży gastronomicznej (HoReCa)
Oferujemy
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- niezbędne narzędzia pracy – w tym samochód służbowy
- pakiet benefitów: ubezpieczenie na życie, karta Multisport, prywatna opieka zdrowotna Medicover i wiele innych
- zniżki pracownicze na oferowane produkty
- szkolenia dostosowane do indywidualnych potrzeb
- praca w środowisku otwartym na innowacje i testowanie nowych rozwiązań
- nastawienie na współpracę i niekorporacyjną atmosferę