Opis stanowiska
- Obsługa klientów firmy w kanale HoReCa na powierzonym obszarze
- Pozyskiwanie nowych klientów i budowanie relacji biznesowych
- Dbanie o poprawny wizerunek firmy
- Monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie
- Monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedażowych
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego w branży HoReCa lub FMCG
- Dobra znajomość lokalnego rynku
- Umiejętność nawiązywania i utrzymywania relacji handlowych
- Zorientowanie na cele i umiejętność zarządzania sobą w czasie
- Umiejętność obsługi komputera
- Prawo jazdy kat. B
- Doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Niezbędne narzędzia pracy – w tym samochód służbowy
- Pakiet benefitów: ubezpieczenie na życie, karta Multisport, prywatna opieka zdrowotna Medicover
- Zniżki pracownicze na oferowane produkty
- Możliwość wdrażania własnych inicjatyw i realny wpływ na rozwój firmy
- Nastawienie na współpracę i niekorporacyjną atmosferę