Opis stanowiska
- aktywne pozyskiwanie klientów oraz sprzedaż naszych produktów kuchni japońskiej (sushi) na powierzonym obszarze
- budowanie relacji biznesowych z obecnymi oraz potencjalnymi klientami
- monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie
- analiza i raportowanie wyników sprzedażowych
- realizacja innych zadań zleconych przez przełożonego
Wymagania
- doświadczenie w pracy w sprzedaży w branży HoReCa lub FMCG
- dobra znajomość lokalnego rynku kuchni japońskiej
- gotowość do rozwoju i zdobycia nowych umiejętności
- umiejętność nawiązywania i utrzymywania relacji handlowych
- umiejętność obsługi komputera
- prawo jazdy kat. B
Mile widziane
- doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni
Oferujemy
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- niezbędne narzędzia pracy – w tym samochód służbowy
- pakiet benefitów: ubezpieczenie na życie, karta Multisport, prywatna opieka zdrowotna Medicover
- zniżki pracownicze na oferowane produkty
- szkolenia dostosowane do indywidualnych potrzeb
- możliwość wdrażania własnych inicjatyw i realny wpływ na rozwój firmy
- praca w środowisku otwartym na innowacje i testowanie nowych rozwiązań
- nastawienie na współpracę i niekorporacyjną atmosferę