Opis stanowiska
- organizacja spotkań, pokazów, degustacji oraz szkoleń kulinarnych
- współpraca ze wszystkimi działami w firmie w zakresie działań Fine Spot
- zarządzanie przestrzenią i dbanie o odpowiednie jej wykorzystanie
- realizacja założonych celów
- dbanie o wizerunek firmy
- budowanie relacji wewnątrz zespołu oraz z partnerami biznesowymi
Wymagania
- doświadczenie na stanowisku managera, event managera, lub inne związane z zarządzaniem gastronomią (min. rok)
- znajomość specyfiki lokalnego rynku gastronomicznego
- umiejętności organizacyjne
- wielozadaniowość
- komunikatywność i kreatywność
- dyspozycyjność i gotowość do elastycznego wymiaru czasu pracy
- prawo jazdy kat. B
- znajomość języka angielskiego
- wiedza z zakresu kulinariów oraz win
Oferujemy
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- niezbędne narzędzia pracy
- szkolenia dostosowane do indywidualnych potrzeb
- współpracę z renomowanymi szefami kuchni
- pracę w wyjątkowej, zabytkowej przestrzeni
- możliwość wdrażania własnych inicjatyw i realny wpływ na rozwój firmy
- praca w środowisku otwartym na innowacje i testowanie nowych rozwiązań
- nastawienie na współpracę i niekorporacyjną atmosferę